Öppettider: Måndag-torsdag 10.00-15.00
+46 729 640800

UNDER DIN VISTELSE

sjuksal

 

För att du ska känna dig trygg kommer sjukhusets hälso- och sjukvårdsteam att tillhandahålla stöd av högsta kvalitet.

Identifikationsband
Under inskrivningen kommer du att få ett identifikationsband med ett sjusiffrigt ID-nummer. För att påskynda processen och på grund av säkerhet, se till att behålla ditt ID-band på armen eller vristen.

Språk/tolkninghjälp
Kommunikation kommer aldrig att skapa något problem under din vistelse. Alla våra läkare har akademiska kunskaper i det engelska språket och talar det flytande. Om du behöver en tolk kommer detta att organiseras innan du anländer. Våra översättningstjänster är kostnadsfria på följande språk: engelska, franska, italienska, arabiska, spanska, kurdiska, ryska och rumänska.

Rummets bevkämligheter
Vi erbjuder ett utbud av privata rum, sviter och juniorsviter; designade för enskilda patienters behov och deras följeslagare. Alla våra rum är utrustade med privat badrum samt kabel-TV med inhemska och internationella kanaler.

Tillgång till internet
Wi-Fi finns tillgängligt kostnadsfritt på våra sjukhus.

Måltider
Måltiderna är utformade i enlighet med patientens hälsotillstånd. Patientens följeslagare (vän eller familjemedlem) erbjuds också ett urval av olika måltider och/eller mellanmål på våra caféer.

Övriga tjänster
Vi erbjuder concierge-tjänster till våra internationella patienter. Dessutom finns frisör och skönhetsvård tillgängliga på våra sjukhus.

Personuppgifter
Att säkerställa den enskilde patientens personuppgifter är av yttersta vikt för oss. Din medicinska information betraktas som konfidentiell och kommer inte att delas med någon tredje part.